Tip: online boekhouding

De wereld veranderd en dit geldt zeker ook voor de zakenwereld. Alles wordt steeds moderner en we kunnen zeker spreken van automatisering. Daarom doe ik tegenwoordig aan online boekhouding. Dit is veel handiger dan de traditonele manier. Ondernemers kiezen hier tegenwoordig vaker voor omdat alles makkelijker te bewerken is. Ik had hier eerst nog nooit van gehoord tot dat een klant van me dit vertelde. Hij vond dit ideaal en hij liet dit doen door AdminKez Consultancy. Zij werken met het programma Twinfield. Met dit programma is het ideaal om aan online boekhouding te doe, tenminste, dat vertelde hij. Ik vond dit erg interressant en daarom nam ik al snel een kijkje op de website.

Hij vertelde me dat je hierdoor de administratie op elk moment kunt bijwerken. Het bedrijf kijkt dan met ue mee en ze geven je advies. Je wordt bijgestuurd en tussentijdse overzichten worden besproken. Dit leek mij echt fantastisch en daarom nam ik contact met dit bedrijf op. Na een goed gespek besloot ik om aan deze nieuwe manier van boekhouden te doen en dat heeft alles een stuk makkelijker voor mij gemaakt!

 

Fantastisch programma!

Sinds ik gebruik maak van het programma Twinfield is alles een stuk makkelijker geworden. Boekhouden is nu veel beter te doen en buiten dat kijkt AdminKez Consultancy met mij mee. Dit geeft toch een beetje extra zekerheid en ik ben in ieder geval super tevreden over dit bedrijf en het programma waar ik mee werk.