Vele bezoekers en een prachtige webshop dankzij www.bigbridge.nl

Vele bezoekers en een prachtige webshop dankzij www.bigbridge.nl

Een van de redenen dat ik me uiteindelijk ook tot de website www.bigbridge.nl richtte is dat ik erg ontevreden was met de gang van zaken die ik had. Zo ongeveer halverwege het vorige jaar ging ik eens voor de gein op mijn zoekmachine kijken op welke pagina ik nou zou staan met mijn webshop, omdat ik had vernomen dat dit tegenwoordig van groot belang is. Het duurde een pagina of drie geloof ik voordat ik mezelf eindelijk terugvond op het net. Geen wonder dus dat andere mensen mij ook niet wisten te vinden, die kozen gewoon uit een van de eerste vijf bedrijven die ze voorgeschoteld kregen door hun zoekmachine, echt niet dat die tot pagina vier doorgaan. Bovendien keek ik ook eens met het oog van een buitenstaander naar het design van mijn webshop en zag ik dat dat uiterst onprofessioneel was en bovendien hopeloos verouderd. Ik was duidelijk wel aan wat vervanging toe. Op bovengenoemde website van Big Bridge vond ik uiteindelijk mijn antwoord en werd er per direct wat aan het design van de webshop gedaan, werd het helemaal herzien! Nu sta ik op nummer vier in de zoekmachine met een prachtige webshop die veel bezoekers trekt!