geld kapotte schoenen

Wat zijn de kenmerken van goede zakelijke wandelschoenen voor dames?

Als echte wandelfanaat ben je bijna ieder moment dat je vrij bent wel op de wandelpaden te vinden, maar ook tijdens de pauze op het werk maak je graag een wandeling met je collega’s. Of het nu in een stad is, voor een leuke stadswandeling, of door de bossen. Je geniet van iedere minuut. Maar je bent wel weer toe aan nieuwe wandelschoenen. Want die van jou zijn versleten of je trekt meestal gewoon gympies aan. Dat zit natuurlijk niet prettig. Helemaal niet als je kilometers achter elkaar wandelt. Dus ben je op zoek naar goede wandelschoenen voor dames. Maar wat maakt een wandelschoen nou goed? Dit zijn de beste zakelijke wandelschoenen voor dames, je ontdekt ze in dit artikel. 

Wat zijn goede wandelschoenen voor dames?

Natuurlijk kun je op een gewone schoen wandelen. Maar als je dit doet, zul je al snel merken dat je toch last krijgt van je voeten. Want een gewone gymp heeft helemaal niet zoveel demping. Dus voel je al snel elke stap die je zet. Om te bepalen wat voor wandelschoen je nodig hebt, moet je eerst bepalen waarvoor je ze nodig hebt. Zo zijn er verschillende categorieën wandelschoenen:

  • A
  • B
  • C
  • D

Hierbij is A de lichtste schoen, voor wandelingen in Nederland in de stad of de bossen. Categorie D is de zwaarste categorie, deze schoenen koop je als je flinke tochten door de bergen in het buitenland wilt maken. Nu je in Nederland woont, is de kans groot dat je vooral daarvoor een schoen zoekt. Dit zijn de beste wandelschoen voor dames, mocht je gelijk de schoenen al willen zien. Of lees eerst nog even verder. 

Een categorie A wandelschoen zijn dus prima schoenen als je op vlak terrein loopt. Het maakt niet uit of dit nu door de bossen is, over het strand of door de stad. Het verschil met een gewone schoen en een categorie A wandelschoen, is dat de wandelschoen meer schokdemping heeft, je meer steun biedt en vaak een dieper profiel heeft onder de zool. Dat zorgt voor meer grip op glibberige ondergronden, zoals een heuvel van modder. Het zijn dus prima wandelschoenen voor dames die gewoon in eigen land aan de wandel gaan. 

Dit zijn de beste wandelschoenen voor dames

Nu je weet welke categorie wandelschoenen je nodig hebt, is het tijd om ze te vinden. Ken je de outdoor schoenen van ZOO Footwear al? Dit zijn de beste wandelschoenen voor dames in Nederland. De schoenen zijn namelijk waterdicht, zijn iets verhoogd, hebben een prettig voetbed en zijn gemaakt van leer. Als klap op de vuurpijl zien deze wandelschoenen er ook nog eens uit als stoere sneakers. Dus loop je er modieus bij tijdens je wandeling. Dit zijn de beste wandelschoenen voor dames die je kunt krijgen. Ga dus snel naar de website van ZOO Footwear en bekijk de mooie wandelschoenen. Bestel de wandelschoenen in jouw favoriete kleur, aangezien je uit meerdere kleuren kunt kiezen. Nadat je de schoenen hebt besteld, verstuurt ZOO Footwear binnen 24 uur je schoenen naar je adres. Lekker snel dus.