Projectmedewerker

Werk je graag met een beginpunt en eindpunt in plaats van routinematig? Dan is een projectmedewerker functie misschien wel iets voor jou. Je kunt een opleiding projectmedewerker volgen bij Fabius opleidingen. Je voert dan administratieve taken uit, maar wel voor projecten. Dat wil zeggen dat er variatie in je functie zit en dat je niet jarenlang puur en alleen hetzelfde hoeft te doen. Voor mensen die de variatie en verandering juist onprettig vinden en liever routinewerk perfectioneren, is een projectmedewerker functie minder geschikt.

Opleiding inhoudelijk

De opleiding projectmedewerker bij Fabius opleidingen bestaat uit twee delen. Het is namelijk een vervolgopleiding die je kunt doen na de opleiding tot administratief medewerker. Deze eerste opleiding duurt 9 maanden. Je hebt die 9 maanden 30 lessen waarin je bijvoorbeeld leert over de MS Office programma’s en over toetsenbordvaardigheid. Daarna zijn er verschillende opleidingen die je aansluitend kunt doen. Projectmedewerker is daar één van en deze duurt nog 3 maanden. Hier leer je over wat projecten inhouden en hoe je goed te werk gaat in een project.

Praktische informatie

De lessen voor de opleiding projectmedewerker duren 3 uur. Ze worden op ruim 50 leslocaties gegeven. Je kiest zelf wanneer je wil beginnen en waar je de lessen wil volgen. Ook kun je kiezen of je de lessen ’s ochtends van 9 tot 12 volgt of ’s avonds van 7 tot 10. Op welke dag je lessen vallen, hangt af van je startdatum en leslocatie. Ook van of je in de ochtend of in de avond les wil. Al dit soort informatie en de kosten kun je vinden op deze pagina.